Conducerea naţionalei Moldovei de polo pe apă a împrumutat bani



Conducerea selecţionatei Moldovei de polo pe apă a împrumutat bani pentru deplasarea la manşa secundă preliminară a campionatului Europei. După ce au împrumutat 5 mii de euro tehnicienii lotului de bază speră că ministerul tineretului şi sportului, care anterior a renunţat să finanţeze participarea naţionalei la competiţia europeană, va restitui banii.

Pentru participarea selecţionatei de polo pe apă la prima manşă a campionatului Europei a fost finanţată de antrenori, iar pentru manşa secundă banii au fost împrumutaţi. Tehnicienii au fost nevoiţi să împrumute 5 mii de euro, deoarece ministerul tineretului şi sportului a renunţat să finanţeze deplasarea reprezentativei în Slovacia.

Ministrul tineretului şi sportului consideră, că instituţia a depus toate eforturile, însă aşa şi nu a găsit bani.

În etapa secundă a campionatului Europei de polo pe apă Moldova va disputa 5 meciuri cu Anglia, Elveţia, Slovacia, Danemarca şi Franţa.

Manşa secundă a competiţiei europene se va desfăşura la Coşiţe. Echipa noastră este nevoită să parcurgă 2500 de kilometri pe ruta Chişinău-Coşiţe- Chişinău.

În prima manşă preliminară a campionatului Europei desfăşurată în Slovenia, echipa noastră a acumulat 3 puncte şi a ocupat locul 4 în grupă.

Источник – TV7


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑