Germanul Nico Rosberg a castigat Marele Premiu al Marii Britanii, dupa o etapa dramatica




 width=

Germanul Nico Rosberg a castigat Marele Premiu al Marii Britanii, dupa o etapa dramatica. Cursa a fost neutralizata de doua ori, dupa o serie de pene spectaculoase. Pneurile mai multor bolizi, pur si simplu, au explodat.

Cursa de aseara de la Silverstone a fost una spectaculoasa, avand nevoie de interventia de doua ori a safety car-ului. Prima neutralizare a avut loc intre tururile 16 si 20, dupa o serie de pene superbe de pneuri. Cauciucul stanga-spate al monoposturilor Mercedes, Ferrari, Toro Rosso si McLaren-Mercedes, conduse de Lewis Hamilton, Felipe Massa, Jean-Eric Vergne si, respectiv, Sergio Perez, au explodat, pur si simplu, indicand o mare problema de securitate.

A doua neutralizare a avut loc in turul 42, cand campionul mondial in exercitiu Sebastian Vettel, aflat la conducere, a abandonat din cauza unei defectiuni la cutia de viteze.

Chiar si asa, Vettel a ramas lider in clasamentul general. Cursa din Anglia a fost castigata de pilotul de la Mercedes, Nico Rosberg. Neamtul a fost urmat in clasament de Mark Webber de la Red Bull si de Fernando Alonso de la Ferrari. Urmatoarea runda a Campionatului Mondial de Formula 1 va avea loc pe 8 iulie, cand este programat Marele Premiu al Germaniei.

Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑