VIDEO!!! Piloţii din F1 amenință cu abandonul



După reuniunea dintre piloţii din Formula 1, care a avut loc joi, 4 iulie, la Nurburgring, starurile din Marele Circ au anunţat că vor abandona Marele Premiu al Germaniei dacă se vor repeta incidentele cu pneurile care au avut loc la Silverstone duminica trecută.

"Piloţii din GPDA (Asociaţia piloţilor) îşi exprimă cele mai profunde îngrijorări cu privire la evenimentele care au avut loc la Silverstone. Suntem încrezători că schimbările realizate asupra pneurilor vor avea rezultatele dorite şi că nu se vor produce probleme similare în acest sfârşit de săptămână în Marele Premiu al Germaniei. Suntem pregătiţi să ne pilotăm monoposturile la limită, aşa cum facem mereu, întrucât asta aşteaptă de la noi echipele, sponsorii şi fanii fenomenului.

Totuşi, noi, piloţii, am decis ca, în cazul producerii unor incidente similare în timpul Marelui Premiu al Germaniei, ne vom retrage imediat din cursă, dat fiind că această problemă care se poate evita cu pneurile pune în pericol viaţa piloţilor, comisarilor de cursă şi a spectatorilor", se arată în comunicatul emis de piloţii F1.

Duminica trecută, 30 iunie, Hamilton, Felipe Massa, Vergne şi Sergio Perez au suferit, pe rând, explozii la pneurile stânga spate în cadrul Marelui Premiu de la Silverstone. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑