Sebastian Vettel vrea să fie primul în ţara sa natală



Sebastian Vettel va trebui să-i învingă pe cei de la Mercedes, Ferrari şi Lotus pentru a obţine prima victorie din carieră în ţara sa natală, pe circuitul de la Nurburgring. Marele Premiu al Germaniei va avea loc duminică, iar Federaţia Internaţională de Automobilism a impus noi reguli după numeroasele pene de cauciuc suferite în timpul cursei precedente.

Chiar dacă şi-a trecut deja în cont trei titluri mondiale şi 29 de victorii,Sebastian Vettel nu a câştigat vreodată o cursă în ţara sa natală. Michael Schumacher este ultimul pilot german care a câştigat o cursă de Formula 1 la Nurburgring.

După controversele înregistrate la Silverstone, Pirelli a luat măsuri urgente, iar în Germania va aduce modificări cauciucurilor spate. Acestea vor beneficia de componente din kevlar în locul celor metalice. 

"Cred că este bine că timp de o săptămână am reuşit să obţinem alte pneuri pentru această cursă. Sperăm că vom fi toţi în siguranţă", spune Vettel.

Cei de la Mercedes susţin că au scăpat de problemele cu degradarea pneurilor, după ce Nico Rosberg a câştigat două dintre ultimele trei curse.

"Este un moment frumos în cariera mea. Nu am avut niciodată un monopost atât de rapid. Acum, înainte de curse, sunt sigur că pot lupta pentru un loc pe podium", a declarat Rosberg.

Pentru a evita problemele din etapa trecută, oficialii Federaţiei Internaţionale de Automobilism au stabilit noi reguli de securitate. FIA a impus presiunea maximă şi minimă care va fi de acum în pneuri şi a interzis rotirea acestora de pe stânga pe dreapta.

Marele Premiu al Germaniei va avea loc duminică.

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑