Lewis Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu



Lewis Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Germaniei, a noua etapă a Campionatului Mondial de Formula 1. Britanicul a fost mai rapid cu o zecime de secundă decât favoritul publicului, Sebastian Vettel.

Marele Premiu al Germaniei a oferit una dintre cele mai spectaculoase sesiuni de calificări din ultima perioadă, în care Lewis Hamilton şi Sebastian Vettel au luptat dramatic pentru pole position.

În ultimul tur, Hamilton a reuşit să se impună şi să-l detroneze pe rivalul său de la Red Bull, Sebastian Vettel pentru numai o zecime de secundă, după ce a fost cronometrat cu un minut 29 de secunde şi 398 de miimi. Acesta a fost al treilea pole position din acest sezon şi al doilea consecutiv pentru Hamilton.

Mark Webber va fi al treilea pe grila de start în faţa celor doi piloţi de la Lotus, Kimi Raikkonen şi Romain Grosjean. Piloţii echipei Ferrari, Felipe Massa şi Fernando Alonso vor pleca de pe locurile şapte şi opt în cursa care va avea loc duminică cu începere de la ora 15. Nico Rosberg, considerat unul dintre favoriţii la pole position va pleca doar de pe locul 11 în Marele Premiu al Germaniei.

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑