Igor Armaş a făcut spectacol la un concurs de karting în Austria



Internaţionalul moldovean Igor Armaş este bun nu numai la fotbal! Fundaşul naţionalei Moldovei a făcut spectacol la o cursă de karting în Austria, alături de colegii săi de la Kuban Krasnodar.

Staff-ul tehnic al formaţiei Kuban Krasnodar le-a organizat jucătorilor un concurs de karting în timpul cantonamentului din Austria. Fundaşul moldovean Igor Armaş, care evoluează la formaţia rusă, s-a aflat şi el printre participanţi cursei.
 
Armaş nu a reuşit, însă, să se claseze printre primii trei. Competiţia a fost câştigată de românul George Bucur, iar podiumul a fost completat de francezul Djibril Cisse şi armeanul Aras Ozbiliz.

În cantonamentul din Austria, Kuban Krasnodar a pierdut ultimul amical în faţa formaţiei Sigma Olomouc din Cehia, cu scorul de 0-2. În sezonul trecut, Kuban Krasnodar s-a clasat pe locul cinci în Campionatul Rusiei, acesta fiind cel mai bun rezultat din istoria clubului. Astfel, Kuban va evolua în preliminariile Ligii Europei. Înainte de debutul în cupele eruopene, echipa din Krasnodar l-a transferat pe cunoscutul atacant francez, Djibril Cisse.

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑