Pedrosa, accident grav în Germania



Caravana Moto GP a ajuns în Germania, pe circuitul de la Sachsenring. La 15 minute după startul sesiunii de antrenamente 3, Dani Pedrosa, locul 1 în clasamentul general, a suferit o căzătură  la ieșirea din primul viraj, deși ibericul nu avea o viteză prea mare.

Pilotul Repsol Honda a fost aruncat din șaua motocicletei, înainte de a ateriza dureros pe claviculă. Primele teste medicale nu au indicat nicio fractură, dar Pedrosa va trece printr-o serie de teste amănunțite la un spital din Germania, înaintea sesiunii 4 de antrenamente. Nu se știe încă dacă prezența sa în cursă este pusă sub semnul întrebării.

Și Hector Barbera a suferit o căzătură urâtă, la scurt timp după ce s-a accidentat la Barcelona și a fost nevoit să stea pe bară timp de mai multe săptămâni. Mai norocoși au fost Andrea Iannone și Michael Lavarty, care n-au suferit nimic grav în urma căzăturilor înregistrate sâmbătă. După un nou accident (VIDEO), Jorge Lorenzo va rata cursa din Germania, programată duminică, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, de la ora 15:00.

n privința timpilor obținuți, Marc Marquez a fost cel mai bun pilot de pe circuit, reușind să stopeze cronometrul la 1'21.903. El i-a depășit pe Aleix Espargaro, Stefan Bradl și Valentino Rossi, câștigătorul etapei precedente, de la Assen. Cal Crutchlow a venit pe locul 4 la finalul sesiunii. 

 /></p>
<p>
<object classid=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑