Marc Marquez a castigat Marele Premiu al Germaniei la MotoGP



Spaniolul Marc Marquez a castigat Marele Premiu al Germaniei la MotoGP si a devenit lider in calsamentul general. Cu accest succes pilotii iberici au castigat de patru ori consecutiv competitia germana, stabilind un record absolut.

Fara campionul mondial in exercitiu Jorge Lorenzo, dar si fara liderul general Dani Pedrosa, care nu au participat din cauza unor cazaturi suferite in timpul antrenamentelor, tanarul pilot Marc Maquez a castigat Marele Premiu al Germaniei. El a plecat din pole position si desi a pornit mai slab, fiind depasit pe rand de Rossi, Bradl sau Crutchlow, a reusit sa ajunga din nou pe prima pozitie, pe care nu a mai parasit-o pana la final. Ibericul a fost cronometrat cu timpul de 41 de minute si 14 secunde.

Britanicul Cal Crutchlow a incheiat cursa pe locul 2, in timp ce multiplul campion mondial, italianul Valentino Rossi, a fost al treilea in Germania. Gratie succesului, Marc Marquez a urcat pe primul loc in ierarhia generala. El are 138 de puncte si este urmat la doar doua puncte de Dani Pedrosa, iar podiumul este completat de Jorge Lorenzo. Urmatoarea etapa a Campionatului Mondial de motociclism viteza se va desfasura la Laguna Seca in Statele Unite, in perioada 19-21 iulie.

 

Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑