Finiș de senzație în turul Franței



Etapa a treia a Turului Franței a fost din nou una în care favoriții au stat la "cutie". Omul zilei a fost ciclistul de la Orica Green-Edge, Simon Gerrans. Australianul l-a bătut la sprint pe mult mai titratul Peter Sagan, după un finiș de senzație. 

După două etape de plat rezervate sprinterilor, ultima zi din Corsica a fost una pentru cățărători. Cei 145 de kilometri între Ajaccio și Calvi au programat rutierilor nu mai puțin 4 cățărări repertoriate și un sprint intermediar. Plasat foarte bine de către coechipieri pentru sprintul final, slovacul Peter Sagan a fost bătut surprinzător de micuțul rutier al echipei Orica Green-Edge, Simon Gerrans.

Organizatorii au avut nevoie de foto-finiș pentru a acorda victoria ciclistului australian. Gerrans este la cea de-a doua sa victorie în Le Tour după cea din 2008.

În tricoul galben a rămas câștigătorul etapei trecute, belgianul Jan Bakelants, în timp ce Peter Sagan a îmbrăcat tricoul verde. Runda următoare se anunță una importantă. Un contratimp pe echipe de 25 de kilometri, care va avea loc la Nisa și unde ar putea ieși la rampă marele favorit din acest an, Chris Froome, și echipa sa, Sky.

Источник – JurnalTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑