Mario Gomez a făcut primele declaraţii la Fiorentina



Nu a apucat să joace un meci, dar deja a transpirat! Mario Gomez a făcut primele declaraţii la Fiorentina şi s-a plâns de căldura din Italia. Germanul însă este fericit că va juca în Serie A şi a promis că va învăţa italiana.

La eveniment au fost prezenţi în tribune peste 20 de mii de fani. Atacantul german a rămas uimit de felul în care a fost primit, dar s-a plâns pe temperaturile prea mari din Italia.

"Sunt foarte bucuros că am ajuns la această echipă. Este o zi deosebită pentru mine. De mult timp aştept să vin aici şi iată am ajuns. Aici, însă, este foarte cald şi deja am început să transpir", a spus jucătorul Fiorentinei, Mario Gomez.

Gomez a făcut şi prima promisiune fanilor.

"Nu am avut timp să studiez italiana, dar vă promit că în şase luni voi oferi interviuri în italiană", a menţionat Gomez.

Mario Gomez a fost transferat de la Bayern Munchen, unde a jucat în ultimele patru sezoane şi a reuşit 75 de goluri în 115 partide. Anterior, Gomez a jucat la Stuttgart, cu care a câştigat primul său titlu în Bundesliga şi a fost convocat pentru prima dată la naţionala Germaniei. Gomez a fost transferat la Fiorentina pentru 15,5 milioane de euro şi a semnat un contract pe patru sezoane.

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑