Joker a câştigat Cupa FMF la fotbal pe plajă



Joker a câştigat Cupa FMF la fotbal pe plajă! Echipa lui Ruslan Barburoş a învins în finală formaţia Arsenal cu 6-1. Patru din goluri au fost marcate de fostul internaţional, Victor Comlionoc.

Prima repriză a finalei Cupei FMF la fotbal pe plajă a fost una echilibrată. Joker a deschis scorul, însă a fost egalată peste doar un minut, de cei de la Arsenal. La prima pauză s-a intrat cu scorul de 2-1, după ce elevii lui Barburoş au mai marcat o dată.

"În prima repriză, adversarul a opus rezistenţă, dar în a doua am revenit şi am reuşit să impunem jocul nostru. Şi am câştigat până la urmă", a declarat căpitanul echipei Joker, Vitalie Budigai.

Joker a dominat autoritar jocul în celelalte două reprize şi a câştigat la final, cu scorul de 6-1. Patru goluri au fost reuşite de fostul internaţional de fotbal Victor Comlionoc. "Azi patru, în semifinale încă dou, în total, nouă goluri în trei meciuri. În plus, mai am şi zece goluri marcate în campionat. Sunt în formă maximă. Dar fotbalul de plajă este o ocupaţie de vară. Aş vrea să mai joc şi fotbal mare", a spus Victor Comlionoc.

Locul trei în Cupa FMF la fotbal pe plajă a fost ocupat de echipa locală din Vadul lui Vodă, care a învins în finala mică a competiţiei formaţia Stels.

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑