Jan Koller a debutat cu gol în naționala de fotbalCel mai bun marcator din istoria primei reprezentative a Cehiei, Jan Koller, a debutat pentru echipa națională de fotbal pe plajă a țării sale într-o partidă cu Slovacia. Koller, care are 40 de ani, a reușit să și înscrie un gol în victoria țării sale, scor 5-2.

"Evident că atunci când auzi imnul naţional iei totul mult mai în serios. Sunt foarte mulţumit de primul meu meci, că totul a fost bine şi că am câştigat.", a declarat jucătorul care are o înălţime de 2,02 m şi cântăreşte peste 100 de kilograme.

Cel mai bun marcator din istoria naţionalei cehe (55 goluri în 91 de meciuri), Koller crede că talia îl va ajuta mai mult la fotbalul pe plajă decât în fotbalul "mare".

Jan Koller s-a retras în 2011, după ce a evoluat la Sparta Praga, Lokeren, Anderlecht Bruxelles, Borussia Dortmund, FC Nurnberg, Samara, AS Monaco şi AS Cannes.

El locuieşte la Monaco şi face naveta între localitatea monegască şi satul copilărirei sale, Smetanova Lhota din Boemia, pentru a juca fotbal pentru un club amator.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИsports.mdCамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑