Уругвай вышел в полуфинал Кубка Конфедераций



Naţionala de fotbal a Uruguay-ului este ultima echipa calificată în semifinalele Cupei Confederaţiilor, care se desfăşoară în Brazilia. Formaţia antrenată de Oscar Tabarez şi-a asigurat participarea în penultimul act al competiţiei după ce a învins reprezentativa statului Tahiti cu un nevorisimil 8:0.

Atacantul echipei Palermo, Abel Hernandez a fost eroul meciului, marcând de patru ori în poarta amatorilor din Tahiti. Celelate goluri au fost înscrise de Perez, Lodeiro şi Suarez, de două ori. În urma acestei victorii, Uruguay s-a clasat pe locul doi în grupa B, cu şase puncte. Spania a ocupat prima poziţie, acumulând nouă puncte după ce a învins Nigeria cu scorul de 3:0.

Jordi Alba a deschis scorul în minutul 3, iar Fernando Torres a marcat pentru 2:0, în minutul 60. Fundaşul Barcelonei, Jordi Alba a stabilit scorul final cu două minute înainte de încheierea meciului. În semifinale, Brazilia se va confrunta cu Uruguay pe 26 iunie, iar Spania se va duela cu Italia a doua zi. Finala va avea loc pe 30 iunie, la Rio de Janeiro.

Источник – PublikaTV
ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑