Finală de vis la Cupa Confederaţiilor



Spania va întîlni Brazilia după ce ibericii au eliminat dramatic Italia în semifinale. Campioana mondială a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a-şi asigura un loc în ultimul act al competiţiei.

Spania se îndreaptă cu paşi mari spre un nou trofeu. Ibericii nu au mai pierdut un meci oficial de la Cupa Mondială din 2010. Seria victoriilor a continuat aseară în semifinalele Cupei Confederaţiilor. Spaniolii au eliminat Italia abia după loviturile de departajare. Ambele formaţii au avut cîte 6 ocazii clare de a marca, însă scorul a rămas neschimbat atât la finalul timpului regulamentar cît şi al prelungirilor.

Italia nu a mai învins Spania de 19 ani, iar aseară Squadra Azzura a avut din nou ghinion. La penalty-uri, nervii italienilor au cedat la cea de-a 7 execuţie. Bonucci a trimis peste transversală, iar eroul spaniolilor a fost Jesus Navas.

Finala Cupei Confederaţiilor se va juca luni, 1 iulie de la ora 1. În cazul victoriei, Spania va deveni prima naţională care deţine în acelaşi timp titlul mondial, cel european, dar şi Cupa Confederaţiilor.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑