Nationala Spaniei a batut Italia si s-a calificat in finala Cupei Confederatiilor



Nationala Spaniei a batut Italia si s-a calificat in finala Cupei Confederatiilor. Ibericii s-au impus insa cu noroc, intrucat au invins in urma executarii loviturilor de departajare.

Desi era mare favorita in duelul cu Italia, selectionata Spaniei s-a chinuit mult pentru a se califica in finala Cupei Confederatiilor. Meciul dintre cele doua nationale a fost atractiv, cu faze de ambele porti, insa balonul nu a vrut nicidecum sa intre in poarta. 

Dupa cele 90 de minute regulamentare s-a inregistrat scorul 0 la 0 si nici in prelungiri nu s-a inscris. Asa ca a fost nevoie de executarea loviturilor de departajare pentru ca sa se decida echipa calificata. Nici dupa seria de cate 6 penalty-uri, de ambele parti nu s-a decis echipa castigatoare. Rand pe rand pentru italieni au inscris: Candreva, Aquilani, De Rossi, Giovinco, Pirlo si Montolivo, in timp ce pentru Spania au marcat: Xavi, Iniesta, Pique, Ramos, Juan Mata si Busquets. Abia in seria a saptea Bonucci a ratat pentru italieni, iar golul inscris de Jesus Navas a adus ibericilor calificarea.

In finala Cupei Confederatiilor, Spania va intalni duminica gazda competitiei, Brazilia. Finala mica se va juca in aceeasi zi, intre Uruguay si Italia.

Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑