Бразилия устроила шоу в матче с Италией на Кубке Конфедераций



Brazilia a facut spectacol in meciul cu Italia de la Cupa Confederatiilor. Sud-americanii au castigat cu 4 la 2, iar o bijuterie de gol a inscris Neymar. Brazilienii merg in semifinale dupa trei victorii la rand.

Brazilia si Italia au demonstrat un adevarat spectacol de goluri, insa prima reusita a venit in prelungirile primei reprize. Fundasul brazilienilor Dante a dus nationala sa in avantaj. Italienii nu se lasau batuti si au restabilit echilibrul in minutul 51 prin Giaccherini.

Cuprins de bucurie, colegul lui Giaccerini, Candreva, l-a apucat de gat si l-a aruncat pe gazon. Replica sud-americanilor nu s-a lasat astaptata. Neymar a inscris un supergol dintr-o lovitura libera. 

Fred a ridicat scorul la 3 la 1 in favoarea Braziliei, insa italienii au intors intriga din nou. Chiellini s-a descurcat perfect intr-o balbaiala in careul advers.

Brazilienii au invins cu 4 la 2, datorita reusitei lui Fred cu 2 minute inainte de fluierul final. In semifinale gazda Cupei Confederatiilor va intalni ocupanta locului secund in grupa B. In pofida infrangerii Italia va juca in pentultimul act al turneului. Intr-un alt meci de aseara Mexic a castigat cu 2 la 1 partida cu Japonia, insa nu s-a calificat mai departe.

Astazi Nigeria va da piept cu Spania, iar Uruguay isi va masura puterile cu Tahiti.

Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑