Debut prost pentru MonacoAS Monaco se anunță una dintre candidatele la titlu în noul sezon al Ligue 1, după ce nou promovata din Principat a reușit o campanie de transferuri impresionantă.

Monegascii l-au adus pe unul dintre cei mai doriți atacanți ai lumii, Radamel Falcao, alături de el fiind transferați James Rodriguez, Joao Moutinho sau Ricardo Carvalho. Numai că noul sezon a început deja prost pentru echipa din Monte Carlo, care va avea două puncte mai puțin în clasament, după incidentele provocate de suporteri la finalul partidei cu Le Mans, din campionatul trecut al ligii secunde, când aceștia au invadat terenul pentru a sărbători promovarea. 

De asemenea, Monaco va juca primul meci acasă în Ligue 1, cu Montpellier, fără spectatori în tribune. Decizia Comisiei de Disciplină vine după ce clubul monegasc a pierdut în instanță un proces cu Liga, care-i solicită 200 de milioane de euro dacă nu-și mută sediul social în Franța, pentru a plăti impozite la fel ca celelalte formații din Ligue 1.   

Источник – JurnalTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИsports.mdCамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑