Lionel Messi participă la un program pentru combaterea malariei în Senegal



Cel mai bun jucător al planetei din ultimii patru ani, Lionel Messi a ajuns în Senegal. Starul Barcelonei şi al naţionalei Argentinei se află în Africa într-o vizită cu caracter umanitar.

Lionel Messi, acuzat săptămâna trecută pentru fraudă fiscală alături de tatăl său, în Spania, s-a deplasat cu elicopterul la o staţiune balneară situată la circa 50 de kilometri de Dakar, capitala Senegalului. 

Acesta a fost întâmpinat de sute de fani din această ţară, iar forţele de ordine cu greu au făcut faţă aglomeraţiei. 
  
Messi a declarat africanilor că visul argentinienilor este de a câştiga Campionatul Mondial. Totodată, fotbalistul Barcelonei a vorbit şi despre următorul sezon al echipei sale.

"Cred că ne va fi greu în campionat, de fapt, ca şi în fiecare an. Vom concura cu echipe mari ca Real Madrid, formaţie care are jucători de mare valoare. De la Real a plecat un antrenor mare, dar a venit altul nu mai puţin cunoscut", a spus jucătorul Barcelonei Lionel Messi.

Messi urmează să viziteze un orfelinat şi o şcoală de fotbal finanţată de Aspire, o fundaţie din Qatar, care sponsorizează clubul catalan. Celebrul fotbalist a fost invitat în Senegal în cadrul unui program de luptă împotriva malariei.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑