Sahtior mai da o lovitura pe piata de transferuri. Cat ofera Liverpool pentru noua achizitie



Sahtior mai da o lovitura pe piata de transferuri. Presa rusa scrie ca Liverpool ofera 30 de milioane de euro pentru golgheterul din sezonul trecut al campionatului Ucrainei. De asemenea, noul tehnician al lui Chelsea, Jose Mourinho, vrea sa il achizitioneze pe cel care i-a batut 4 goluri in Liga Campionilor sezonul trecut, pe cand se afla la Real. Este vorba despre atacantul Borussiei, Robert Lewandowski.

Dupa ce acum 3 ani Sahtior l-a cumparat pe Henrikh Mkhitaryan pentru 7,5 milioane de dolari de la Metalurg Donetk, armeanul ii imbogateste pe mineri. Atacantul va fi vandut in urmatoarele zile la Liverpool pentru suma de 30 de milioane de euro. Acum colegul lui Artiom Haceaturov de la nationala Armeniei se afla la Erevan in vacanta, insa presa rusa scrie ca peste cateva zile el va merge la Liverpool pentru a semna contractul cu cormoranii.

In aceasta pauza, de serviciile lui Henrikh Mkhitaryan s-au mai interesat cluburile Anji, Zenit, Manchester City si chiar finalista Ligii Campionilor, Borussia Dortmund.Si Chelsea Londra doreste un atacant de clasa. Tehnicianul aristocratilor Jose Mourinho nu mai insista pentru transferul lui Cavani. Uruguayanul este prea scump pentru londonezi, pretul de 62 de milioane de euro fiind considerat prea mare. In schimb, portughezul vrea sa il transfere pe polonezul Robert Lewandowski.

In sezonul trecut, pe cand o antrena pe Real Madrid, in semifinala Ligii Campionilor in fata Borussiei, varful polonez al nemtilor, le-a dat atunci galacticilor 4 goluri. Mourinho ar da 2 lovituri dintr-o singura mutare. L-ar lua pe Lewandowski din curtea rivalilor Manchester United, si totodata l-ar pastra la echipa si pe Torres, cel care trebuia sa fie inclus in afacerea Cavani.

Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑