Brazilia şi Spania se pregătesc de marea finală a Cupei Confederaţiilor



Brazilia şi Spania se pregătesc de marea finală a Cupei Confederaţiilor. Neymar crede că echipa sa are toate şansele la victorie, cu toate că va juca împotriva celor mai buni jucători din lume. În plus, noul star al Barcelonei, a declarat surprinzător că susţine manifestaţiile din Brazilia, care după părerea lui sunt "paşnice".

După incredibilul 7-6 la penaltyuri cu Italia, Spania se declară mai mult decât pregătită pentru duelul din finală cu gazda competiţiei, Brazilia. De partea cealaltă, sud-americanii se află şi ei într-o formă excelentă şi, în ciuda faptului că vor întâlni cea mai bună echipă din lume, jucătorii brazilieni sunt decişi să învingă. 

"Spaniolii au o echipă foarte bună şi noi urmează să jucăm împotriva celei mai bune echipe din lume. Ei au şi cei mai buni jucători din lume. Dar şi noi avem jucători buni în echipa Braziliei. Avem mult respect şi admiraţie faţă de ei, dar pe teren vom juca cel mai bun fotbal. Avem încredere unul în celălalt şi astfel putem arăta un meci extraordinar şi chiar să câştigăm", a declarat Neymar.

Noul star al Barcelonei, Neymar a vorbit şi despre protestele care au lovit Brazilia de când a început Cupa Confederaţiilor, numindu-le "paşnice şi lipsită de violenţe". Şi asta în ciuda faptului că cel puţin o persoană a decedat, iar peste o sută au fost rănite.

"Bineînţeles că noi susţinem aceste demonstraţii, ştiind că ele sunt paşnice, fără violenţe şi vandalism. Cred că Brazilia poate deveni mai bună, totul este posibil. Şi ca să o ajutăm, noi jucăm fotbal şi facem oamenii să zâmbească", a menţionat fotbalistul.

În finala mică, Uruguay va juca cu Italia.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑