Si-au impartit victoriile. Nationalele Moldovei si Romaniei au jucat doua amicale si au castigat pe rand



01 сентября 2014

Si-au impartit victoriile. Nationalele Moldovei si Romaniei de pana la 19 ani, au jucat doua amicale, mai intai a castigat echipa noastra, dupa care nationala de peste Prut s-a revansat.

 

Intr-un interval de cateva zile nationalele Under 19 a Moldovei si Romaniei s-au intalnit in doua partide de control. Meciurile au avut loc la centrul de pregatire a selectionatelor de la Vadul Lui Voda. Primul meci s-a dovedit a fi unul bun pentru echipa pregatita de Ghenadie Pusca. Moldova a reusit sa se impuna la limita cu 1 la 0, gratie golului marcat de Andrei Macritchi.

 

Ieri insa nationala Romaniei si-a luat revansa. In cea de-a doua partida de control romanii au fost cei care au castigat. Si au facut-o la fel cu 1 la 0. Marcatorul singurul gol a fost Sadi Akari.AmbiantaAceste partide au facut parte din programul de pregatire pentru startul preliminariilor Campionatului European din 2015.

 

Reprezentativa U-19 a Moldovei va evolua intr-o grupa din care mai fac parte Olanda, Polonia si Andorra. Meciurile se vor disputa in perioada 9-14 octombrie 2014 in Polonia.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: nationala moldovei, nationala romaniei, amicale,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑