Halep, DEBUT cu dreptul la US Open: Nu a avut niciun fel de problema cu Marina Erakovic din Noua Zeelanda - VIDEO



02 сентября 2015


Romanca Simona Halep a debutat cu victorie la ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open. Ea a profitat de abandonul Marinei Erakovic din Noua Zeelanda. Alte doua romance, Irina Begu si Alexandra Dulgheru, au fost eliminate, iar Monica Niculescu merge si ea in turul secund.

 

A doua favorita a turneului de la US Open, Simona Halep, nu a avut niciun fel de problema cu Marina Erakovic din Noua Zeelanda. Romanca a castigat primul set cu 6 la 2. Apoi in actul secund adversara Simonei Halep nu a mai rezistat si a abandonat din motive medicale, la scorul de 3 la 0 pentru romanca. Halep s-a calificat astfel in turul doi de la Flushing Meadows.


In cazul unui succes la competitia din New York, Simona Halep ar castiga primul sau turneu de Grand Slam, si s-ar imbogati cu o suma de 3 milioane 300 de mii de dolari. Dupa succesul de ieri, Halep a decarat ca nu vrea inca sa se gandeasca la o victorie la US Open, ci doar vrea sa joace bine si sa ia fiecare meci la rand, fara sa simta presiune.


Simona HALEP, TENISMENA, ROMANIA: “ Ma simt bine si ca joc si mental si tot.Vom vedea cat de bine pot sa ajung in turneul acesta si cat de departe.”

 
In turul doi la competitia din New York, Simona Halep o v-a intalni pe Katerina Bondarenko din Ucraina, clasata pe locul 104 in topul mondial.O alta romanca, Irina Begu a suferit o infrangere dureroasa in fata tenismanei din Belarus, Olga Govortova. Begu a condus in setul decisiv cu 5 la 2, dar a cedat la tie-break.In schimb Monica Niculescu si-a bucurat fanii cu o victorie in trei seturi, in fata rusoaicei Alexandra Panova. Partida a fost una lunga care a durat mai bine de 3 ore. In turul secund Monica Niculescu se va duela cu italianca Flavia Pennetta.

 

Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Cuptor Ludmila (facebookvkok-1ok-2instagramlinkedinmirtesenmail.rumyspace,twitterprivet.ruforsquaremamagagasportszoominfonewsnume cuptor ludmila)
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑