România va avea un nou Hagi la naţională: "E pregătit. Se va mai dezvolta şi în următoarele 8 luni"



02 сентября 2015

 

**VIDEO** România va avea un nou Hagi la naţională:

România poate avea în cel mai scurt timp un nou Hagi la naţională. Liderul Generaţiei de Aur s-a retras după meciul cu Italia din sferturile de finală de la Euro 2000, pierdut cu 2-0. Fiul său ar putea să-i calce pe urme tot la un turneu final continental, anul viitor, în Franţa.

La doar 16 ani, Ianis este deja căpitanul Viitorului, echipa care încheie podiumul după 9 etape disputate in Liga 1. Hagi Junior trebuie să arate în următoarele 8 luni, până la Campionatul European, că poate îmbrăca tricoul naţionalei de seniori.

"Eu zic că Ianis e pregătit, o să fie pregătit atunci. Si din punct de vedere fizic, şi tehnic, o să fie pregătit. Mai sunt opt luni şi în aceste opt luni eu zic că se va dezvolta foarte bine", a declarat golgheterul all time al echipei naţionale.

"Depinde de evoluţiile mele. Normal că o să mă gândesc că o să ajung cât mai devreme la naţională. Acum treaba mea e să joc bine la club şi după aia să vedem ce-mi rezervă viitorul", a comentat şi Ianis.

Liderul naţionalei sub 18 ani are două goluri marcate în 14 meciuri jucate pentru Viitorul în Liga 1.

Cuptor Ludmila (facebookvkok-1ok-2instagramlinkedinmirtesenmail.rumyspace,twitterprivet.ruforsquaremamagagasportszoominfonewsnume cuptor ludmila)

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑