Cluburile din Premier League au doborât un record pe piaţa transferurilor



03 февраля 2016

Cluburile din Premier League au doborât un record pe piaţa transferurilor! În ultimele două perioade de mercato, echipele engleze au cheltuit peste 1,3 miliarde de euro, cu două milioane mai mult decât în sezonul 2014-2015.

Manchester City a cheltuit cel mai mult în perioada de mercato din vară, 205 milioane de euro. Rivala "cetăţenilor", Manchester United a oferit pentru transferuri 170 milioane de euro.

În această iarnă, cluburile engleze au cheltuit 230 milioane de euro, cea mai mare sumă din ultimii patru ani. Aproape jumătate din această sumă, echipele din Anglia au plătit-o pentru jucătorii de peste hotare.

Cele mai scumpe transferuri le-au realizat în această iarnă echipele Stoke City şi Everton. Prima a plătit 24 milioane de euro pe transferul lui Gianelli Imbula, de la FC Porto, iar Everton a cheltuit 18 milioane de euro pentru atacantul Oumar Niasse, de la Lokomotiv Moscova, transfer la care a contribuit și impresarul moldovean Leonid Istrati.

Ultima perioadă de mercato în Anglia s-a desfășurat între 2 ianuarie și 1 februarie.

Totalurile sumelor de transferuri din Premier League au fost făcute de o cunoscută companie de audit din Marea Britanie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑