Surpriză de proporţii în tenisul feminin! Serena Williams a fost eliminată în runda a doua a turneului de la Charleston



Foto: www.publika.md

Cea mai bună tenismenă din ultimii ani, Serena Williams a fost eliminată în runda a doua a turneului de la Charleston de către o jucătoare mult mai slab cotată. Jana Cepelova, din Slovacia, a învins-o pe Williams în minim de seturi, scor 6-4 6-4.

Liderul mondial din tenisul feminin, Serena Williams a fost eliminată în turul secund al turneului pe zgură de la Charleston, în Statele Unite. Calificată direct în runda a doua datorită statutului de cap de serie, Williams a întâlnit-o pe Jana Cepelova din Slovacia, ocupanta locului 78 în clasamentul WTA. Campioană în urmă cu doar câteva zile la Miami, americanca a acuzat oboseala, fizică şi psihică, şi a pierdut în două seturi, scor 6-4, 6-4.

"Sunt cu adevărat foarte obosită şi am nevoie de câteva săptămâni în care să nu-mi pese de tenis. Vreau să plec în vacanţă, cu siguranţă", a declarat jucătoarea.

Cepelova trecuse în primul tur de o altă reprezentantă a Statelor Unite, Melanie Oudin, şi o va avea ca adversară în turul 3 pe rusoaica Elena Vesnina. Slovaca în vârstă de 20 de ani nu învinsese până acum niciodată în carieră o jucătoare aflată mai sus de locul 15 în clasamentul mondial.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑