Cursa Campionilor din 2014 va fi organizată pe insula Barbados. Organizatorii promit un show de zile mari



03 сентября 2014

 

Destinaţie exotică pentru una din cele mai tari competiţii din lume. Cursa Campionilor din acest an va avea loc pe insula Barbados din Marea Caraibelor. Organizatorii promit un show de zile mari, după ce anul trecut cursa a fost anulată în ultimul moment.

Organizatorii Cursei Campionilor au anunţat gazda ediţiei din acest an a popularei competiţii care reuneşte la start piloţi de top din Formula 1, Raliuri, Le Mans, MotoGP, Nascar, IndyCar, Campionatul Mondial de Turisme sau X-Games. Astfel, Race of Champions 2014 se va desfăşura pe circuitul Bushy Park din Barbados, în apropierea Americii de Sud. Destinaţia cursei a fost votată de mii de fani pe reţelele de socializare. Pentru prima dată după o pauză de zece ani, evenimentul nu se va desfăşura pe un stadion, ci într-un parc.

Ca de obicei, Race of Champions va fi formată din Cupa Naţiunilor, care va avea loc pe 13 decembrie şi va presupune un turneu pe echipe a câte doi piloţi, urmată de competiţia propriu-zisă, pe 14 decembrie.

În plus, organizatorii pregătesc şi un traseu special, pe care piloţii vor trebui să-şi demonstreze abilităţile în şicane, slalomuri şi întoarceri la 180 şi 360 de grade.

Ediţia trecută a Cursei Campionilor, care a avut loc în 2012, a fost câştigată de pilotul de Formula 1, Romain Grosjean, iar Cupa Naţiunilor a fost cucerită de germanii Michael Schumacher şi Sebastian Vettel. Ediţia de anul trecut, care trebuia să aibă loc la Bangkok, a fost anulată din cauza situaţiei politice tensionate din Thailanda.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑