Antrenorul Dinamo-Auto: Echipa mea nu este satelitul Daciei



03 сентября 2014

 

Igor Negrescu vrea să salveze Dinamo-Auto de la retrogradare! Noul antrenor al formaţiei din Tiraspol a infirmat zvonurile că echipa sa ar fi satelitul Daciei şi a declarat că va încerca să aducă noua sa formaţie în prima parte a clasamentului.

Fostul antrenor al Daciei, Igor Negrescu a rămas şomer la începutul acestui sezon, când nu s-a mai regăsit în staful tehnic al lui Dejan Vukicevic. Acesta şi-a găsit o nouă echipă la Tiraspol, unde a fost numit antrenor principal la Dinamo-Auto.

Odată cu instalarea lui Negrescu în această funcţie, la Dinamo au fost împrumutaţi opt jucători ai Daciei, printre care Eugen Matiughin şi Maxim Mihaliov. Prin urmare, au apărut zvonuri că formaţia din Tiraspol ar deveni satelitul "lupilor-galbeni".

"Dinamo-Auto nicidecum nu va fi satelitul Daciei. Eu am fost la Dacia mulţi ani, am rămas în relaţii bune cu ei, dar pentru mine această este o nouă provocare şi aş dori să mă afirm prin acest fapt", a menţionat Negrescu.

Igor Negrescu a preluat cea mai slabă echipă din campionat. În primele şase etape, Dinamo-Auto nu a luat niciun punct, a marcat o singură dată şi a încasat 26 de goluri.

"Evident că scopul este să ne ridicăm de pe ultimul loc spre grupa de lideri, care este. Ea poate să fie din 4, 5 sau 6 echipe", a spus antrenorul.

Toată activitatea fotbalistică a lui Igor Negrescu este legată de Dacia. Tehnicianul, în vârstă de 35 de ani, şi-a petrecut întreaga carieră de fotbalist la acest club, iar după ce a agăţat ghetele în cui, a antrenat mai întâi a doua, după care şi prima echipă a "dacilor". Negrescu va debuta pe banca tehnică a lui Dinamo-Auto pe 13 septembrie, în partida cu Sheriff.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑