Lovitură la Dacia Chişinău. Igor Dobrovolski ŞI-A DAT DEMISIA



04 августа 2015
Foto: uefa.com

Antrenorul Igor Dobrovolski şi-a dat demisia după înfrângerea din derby-ul cu Zimbru, scor 0-2. În următoarele meciuri, interimatul va fi asigurat de Veaceslav Semionov.

Igor Dobrovolski a fost numit în funcţia de antrenor al Daciei în urmă cu trei luni. În această perioadă, echipa din Chişinău a ratat titlul de campioană, a pierdut finala Cupei Moldovei şi a fost eliminată din runda a doua din preliminara a Ligii Europei.

După ce "lupii-galbeni" au pierdut meciul cu Zimbru din etapa a doua a Diviziei Naţionale, Dobrovolski a decis să părăsească formaţia din Capitală.

"Igor a muncit mult, dar nu a făcut faţă aşteptărilor. Noi toţi recunoaştem acest lucru. Această echipă trebuie să fie motivată altfel. Nu există niciun conflict. Dimpotrivă, e vorba de relaţii bune între mine şi Igor", a spus  finanţatorul Daciei Adlan Şişhanov. 

Împreună cu Dobrovolski de la echipă a plecat şi experimentatul atacant Viorel Frunză. Fostul antrenor al naţionalei Moldovei şi-a luat deja rămas bun de la jucătorii echipei.

Igor Dobrovolski a părăsit Dacia pentru a treia oară. Sub comanda sa,  echipa a obţinut cele mai mari performanţe. În 2011, Dacia a câştigat pentru prima dată titlul de campioană şi Supercupa Moldovei.

Dobrovolski a mai antrenat în carieră Veris Chișinău şi gruparea rusă FC Sahalin, însă a plecat de la aceste echipe după câteva luni.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑