Forum organizat de UEFA: Cei mai buni antrenori s-au adunat pentru a găsi soluţii de dezvoltare a cupelor europene



04 сентября 2014
www.ziuaveche.ro

UEFA s-a sesizat la plângerile cluburilor mari din Europa. Forul european i-a adunat pe cei mai buni antrenori de pe bătrânul continent pentru a găsi noi soluţii de dezvoltare a cupelor europene. Şeful delegaţiei antrenorilor a fost ales, lengenda vie a lui Manchester United, Alex Ferguson.

Cei mai buni antrenori din Europa s-au adunat la Nyon unde au participa la un forum organizat de UEFA. La eveniment au fost invitaţi 16 tehnicieni de top. Printre ei se numără Arsene Wenger, de la Arsenal, Luis Enrique, de la Barcelona, Pep Guardiola, de la Bayern, Jose Mourinho, de la Chelsea, Carlo Ancelotti, de la Real Madrid, Andre Villas-Boas, de la Zenit, Massimo Allegri, de la Juventus, sau Rafael Benítez, de la Napoli. Conferinţa a durat două zile, iar scopul principal fost de a găsi soluţii pentru reformarea competiţiilor din cupele europene.

Reprezentanţii cluburilor mari din Europa sunt nemulţumiţi de reformele implimentate de Michel Platini în Liga Campionilor. Unul dintre motive este  accederea în faza grupelor a echipelor mici, fapt care a dus la scăderea cotelor, dar şi a interesului faţă de competiţie. Un alt subiect de discuţie a fost regula fair-play-ul financiar care intra în contradicţie cu activitatea mai multor cluburi de top.

 Coordonatorul întâlnirii a fost desemnat fostul antrenor a lui Manchester United, Alex Ferguson, care a primit recent de la UEFA titlul de ambasadorul antrenorilor din Europa.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑