Luptătoarea din Moldova, Nadejda Canţâr va participa pentru prima dată la un turneu profesionist de K-1



04 сентября 2015
foto: youtube.com

A renunţat la tocuri şi fuste pentru a petrece ore în şir în sala de sport. Este vorba despre tânara Nadejda Canţâr, care va reprezenta Republica Moldova la un turneu profesionist de K-1, care va avea loc în Turcia.

Sportiva spune că în sfârşit un vis de al său a devenit realitate.

"Pentru mine este o onoare să particip la acest turneu. Sunt pregătită şi fac tot posibilul ca să obţin locul întâi pentru Moldova. Este un vis care a devenit realitate. Le mulţumesc antrenorilor care m-au ajutat să ajung la un asemenea nivel", a spus luptătoarea k-1, Nadejda Canţâr.

Canţîr va participa pentru prima dată la un turneu profesionist. Luptătoarele nu vor avea echipamente protectoare la cap, picioare și piept, așa cum este prevăzut în luptele pentru amatori.

Sportiva spune că pentru a obţine performanţe este nevoie de multe sacrificii.

"Am renunţat foarte mult la timpul liber. Chiar dacă sunt domnişoară mai mult timp îl petrec în sală. Am renunţat la prieteni, dar şi la timpul petrecut cu părinţii. Este foarte complicat. Trebuie să renunţi la timpul liber pentru a fi mereu în sală", a mai spus Canţâr.

Turneul se va desfășura pe 19 septembrie, iar ţara noastră va avea pentru prima dată o reprezentantă a sexului frumos la un turneu profesionist de K-1.

Nadejda Canţîr este multipla campioană a Moldovei la kickboxing. Ea a participat și mai multe competiţii internaționale pentru amatori, de la care s-a întors acasă cu medalii de argint şi bronz.

 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑