Martial nu se simte presat la United: "Nu știu dacă valorez 80 de milioane, nu e problema mea"



04 сентября 2015

 

**VIDEO** Martial nu se simte presat la United:

Anthony Martial e pregătit de noua provocare din viaţa sa. Aflat în cantonament cu naţionala Franţei pentru amicalele cu Portugalia şi Serbia, atacantul de 19 ani va ajunge săptămâna viitoare la Manchester United.

Englezii l-au transferat în ultima zi a perioadei de transferuri de la AS Monaco, în schimbul unei sume record pentru un jucător de vârsta sa: 50 de milioane de euro, cu bonusuri care pot duce valoarea tranzacţiei până la 80 de milioane de euro.

Anthony Martial a declarat în cursul zilei de vineri: "Nu ştiu dacă valorez 80 de milioane. Nu este problema mea, voi fi acolo pentru proiectul sportiv. Nu voi pune nicio presiune suplimentară asupra mea, vreau doar să arăt pe teren de ce sunt în stare".

Francezul a devenit al patrulea transfer al verii, ținând cont doar de suma plătită până acum, după De Bruyne, Sterling și Angel Di Maria, dar este cel mai scump jucător sub 20 de ani din istorie!

Martial a strâns 67 de meciuri în cariera sa, la Lyon și AS Monaco, dar în doar 40 dintre acestea a fost titular. Mai mult, în doar opt meciuri a jucat din primul până în ultimul minut!

Fost junior al lui Lyon, Martial poate debuta în naţionala de seniori a Franţei în amicalul cu Portugalia de la Lisabona, care va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 2 sâmbătă, de la ora 23:45.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑