CFR a învins la Basel și Cadu știe cum poate bate și Steaua: "Să joace cum o face în campionat"



 

></p><p>Ricardo Cadu o învaţă pe Steaua cum s-o bată pe Basel. Căpitanul CFR-ului i-a învins pe elveţieni de trei ori în patru meciuri. Campioana îşi joacă şansa miercuri seară de la 21:45, pe Digi Sport 1.</p><p>CFR Cluj a întâlnit-o pe Basel în UEFA Champions League de două ori în ultimii trei ani. Din patru meciuri, clujenii au câştigat trei: <em><strong>, a declarat Cadu. Întrebat dacă grupa Stelei din acest an e mai accesibilă ca cea a CFR-ului, acesta a răspuns: "Da, sincer, da. Noi aveam Manchester, cea mai tare din lume. Pentru Steaua va fi greu."

Sezonul trecut în preliminarii, CFR a reuşit ce visează Steaua să facă miercuri seara, să bată la Basel. "Foarte greu. E un teren cu o atmosferă grea, dar au și echipă foarte bună. Va fi greu pentru Steaua să bată. Poate, dacă Steaua joacă așa cum joacă în campionat, poate să bată.", crede Cadu.

La ultima prezenţă în grupele UEFA Champions League, CFR a stabilit şi recordul de puncte pentru echipele româneşti. Căpitanul feroviarilor clujeni crede că recordul e greu de bătut: "În următorii zece ani nu o să mai fie nicio echipă din România care să facă zece puncte, cum am făcut noi."

Anul trecut, pe 21 august, CFR a câștigat cu 2-1 la Basel, cu dubla lui Sougou, după ce gazdele deschiseseră scorul, în play off-ul Champions League. În retur clujenii au învins pe teren propriu cu 1-0.

FC Basel - Steaua București se joacă miercuri, 6 noiembrie, de la ora 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO se văd în timp REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑