(VIDEO) Agentul FIFA, Arcadie Zaporojanu, a organizat un mini Mondial în propria curte. Jucătorii au fost copiii săi gemeni



 

Agentul FIFA, Arcadie Zaporojanu se poate lăuda nu doar cu transferuri de lux, dar şi cu o mini-copie a Cupei Mondiale chiar în curtea casei sale. Cei doi copii-gemeni ai impresarului imită toate meciurile turneului brazilian, iar cel care l-a adus pe Lucescu la Şahtior joacă pe post de arbitru.

Aceştia sunt jucătorii favoriţi ai celor doi gemeni ai lui Arcadie Zaporojanu, Damiana şi Dragoş. Ca picii să aibă parte de fotbal şi în zilele când turneul brazilian este în pauză, impresarul FIFA a organizat în curtea casei sale un mini Mondial, în cadrul căruia copiii săi reeditează toate meciurile din cadrul competiţiei. Arbitru este chiar Zaporojanu.

Zaporojanu nu are însă prea mult timp de joacă. În acest intersezon, moldoveanul a fost la un pas de a intermedia cel mai important transfer al verii din Europa de Est.

Arcadie Zaporojanu este considerat unul din cei trei monştri ai impresariatului moldovenesc. Ceilalţi doi agenţi FIFA din Moldova care au reuşit transferuri importante pe piaţa internaţională sunt Leonid Istrati şi Nicolae Pârnău. Cu zeci de ani în urmă, toţi trei activau în jurnalismul sportiv.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑