Alexandru Luncanu a câștigat turneul ITF de la Focşani



 

**VIDEO** Alexandru Luncanu a câștigat turneul ITF de la Focşani

Petru Alexandru Luncanu a spart gheaţa în 2014. A câştigat, ÎN DIRECT la Digi Sport, ediţia a 9-a a turneului Vrancea Trophy şi şi-a trecut în cont primul titlu ITF din acest sezon. Cap de serie numărul 4, jucătorul român s-a impus în finală în faţa celui de-al 5-lea favorit, Omar Giacalone.

Luncanu şi-a pierdut serviciul în startul meciului, dar a revenit şi şi-a adjucat primul set cu 6-4. În actul secund, românul nu i-a mai dat nicio şansă adversarului. A cedat un singur game şi a cucerit pentru a doua oară trofeul la Focşani, după cel din 2011, iar la final a primit un cec în valoare de 1.440 de dolari.

La ediţia actuală, Luncanu câştigase titlul şi la dublu alături de Vlad Victor Cornea. Perechea Vlad Victor Cornea/Petru-Alexandru Luncanu, cap de serie numărul 2, a trecut, în finală, cu scorul de 7-6 (6), 6-1, de cuplul Alexandru-Daniel Carpen/Maxim Dubarenco, cap de serie numărul unu.

"Vreau și eu să-l felicit pe Omar pentru această săptămână. Sunt convins că a fost una bună pentru el, așa cum a fost și pentru mine. Este a doua oară când câștig acest trofeu la Focșani în proba de simplu. În fiecare an m-am simțit foarte bine când am jucat aici. Anul acesta am reușit să câștig și la dublu, ceea ce pentru mine este o premieră" a declarat Luncanu la finalul turneului dotat cu premii în valoare totală de 10.000 de dolari.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑