Luchin a făcut vizita medicală la Steaua. Va face un antrenament după-masă, iar apoi va fi în tribună la meciul cu Aktobe



06 августа 2014

Srgian Luchin este de marți jucătorul Stelei, iar fundașul adus de la Botev Plovdiv a făcut miercuri dimineață vizita medicală. 

Fundașul de 28 de ani a trecut cu brio testele medicale, iar în această după-amiază va efectua primul antrenament alături de campioana Ligii 1. 

Luchin se va pregăti separat de restul colegilor, care în cursul serii de miercuri au programat meciul retur din turul III preliminar UCL, de pe Arena Națională, cu Aktobe. În tur, formația roș-albastră a remizat, scor 2-2 (DETALII ȘI VIDEO AICI). 

Fotbalistul venit din campionatul Bulgariei a semnat un contract pe doi ani de zile și va câștiga 120 000 de euro în fiecare sezon petrecut în Ghencea. El a fost dorit în trecut și de Laurențiu Reghecampf, însă până la urmă fundașul a ajuns la Steaua după plecarea antrenorului la Al-Hilal. 

Luchin va fi prezent în tribune la meciul retur cu Aktobe, partidă care o poate aduce pe deținătoarea titlului din Liga 1 în play-off-ul UCL. 

Partida dintre Steaua și Aktobe se va disputa miercuri, de la ora 20:30, LIVE TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑