Williams a anunţat că i-a prelungit contractul lui Valtteri Bottas pentru sezonul 2015



07 сентября 2014

 

Echipa de Formula 1 Williams a anunţat că i-a prelungit contractul lui Valtteri Bottas pentru sezonul 2015, astfel că finlandezul va rămâne coechipierul lui Felipe Massa, a cărui înţelegere expiră în 2016.

Finlandezul a decis să continue alături de Williams întrucât crede că echipa poate progresa şi mai mult în sezonul următor. "Sunt de cinci ani membru în familia Williams şi sunt încrezător că sunt la o echipă care merge în direcţia potrivită şi care poate continua să fie competitivă", a explicat el.

Williams nu a anunţat durata noului contract, însă, cel mai probabil, este vorba despre o înţelegere pentru un singur sezon, întrucât finlandezul ar putea fi curtat de echipe mai puternice dacă va continua să aibă evoluții bune.

Bottas a avut evoluţii remarcabile în acest an, inclusiv patru podiumuri, dintre care trei consecutive, datorită cărora ocupă locul cinci în clasamentul general cu 110 puncte.

În schimb, coechipierul său, Felipe Massa este pe poziţia a noua şi a strâns doar 40 de puncte în acelaşi interval de timp. Brazilianul va concura la rândul său pentru Williams în sezonul 2015, întrucât contractul său urmează să expire abia la sfârşitul anului 2016.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑