Veste bună pentru tricolori! Muntenegrenii vor avea absenţe importante în partida cu Moldova



07 сентября 2014

 

Veste bună pentru tricolori în ajunul startului preliminariilor! Muntenegrenii vor avea absenţe importante în partida cu Moldova. În acest meci nu vor juca vedeta echipei, Stevan Jovetic, de la Manchester City, dar şi alţi doi titulari, Marko Basha și Nikola Drincic. Chiar şi aşa balcanicii se gândesc numai la victorie în meciul de astăzi.

Vedeta Muntenegrului, Stevan Jovetic, de la Manchester City, nu va putea să-şi ajute echipa în meciul cu Moldova după ce s-a accidentat în timpul unui antrenament dinainte de partida cu tricolorii.

Din lotul balcanicilor vor lipsi şi alţi doi titulari, Marko Basa, de la Lille, și Nikola Drincic, de la Partizan. Ambii sunt, la fel, accidentaţi. Chiar şi aşa, selecţionerul echipei, Branko Brnovic se gândeşte numai la victorie în partida cu moldovenii.

"Este foarte important pentru noi să obţinem trei puncte în acest meci și să începem campania de calificare cu o victorie. Nu contează de câte ori vom înscrie, important e să câştigăm. Trebuie să fim cât mai atenţi, să ne concentrăm asupra jocului şi să nu permitem adversarului să ne pună probleme. Dacă vom reuşi acest lucru, atunci sunt sigur că vom bate Moldova. (...) Avem şi probleme de lot. Jovetic este o pierdere pentru noi, dar cred că vom reuşi să trecem şi peste asta", a declarat selecţionerul naţionalei Muntenegrului, Branko Brnovic.

În lipsa lui Jovetic, atacul muntenegrenilor va depinde mult de jocul veteranului Mirko Vucinic, în vârstă de 30 de ani, care recent s-a transferat de la Juventus la formaţia Al-Jazira, din Emiratele Arabe Unite.

"Ne-am pregătit bine pentru acest meci. Părerea mea este că nu contează cine va fi liderul echipei în acest meci. Contează ca noi să arătăm ca o echipă omogenă și să bucurăm spectatorii care vor veni cu un rezultat bun", a spus căpitanul Muntenegru, Marko Vucinic.

În preliminariile trecute, Vucinic a fost cel care a adus victoria pentru Muntenegru în primul meci cu Moldova, jucat la Chişinău. Fotbalistul a marcat singurul gol al meciului în minutul 78. În partida retur, în care Moldova s-a impus cu 5-2, ambele goluri ale Muntenegrului au fost marcate de Jovetic.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑