Mircea Sandu: "Bine că nu ne-au suspendat! E important că fanii pot vedea meciul cu Estonia pe viu"



07 октября 2013

></p><p>ÎN DIRECT la Digi Sport 3, <strong>Mircea Sandu</strong> a susţinut o conferinţă de presă la Casa Fotbalului. Preşedintele FRF a vorbit despre amenda primită de federaţie, din cauza comportamentului fanilor de la meciurile cu Ungaria şi Turcia (<span style=DETALII AICI).

"Bine că nu ne-au suspendat, dar nu aveau motive să ne închidă stadionul. Eu cred că ne-am apărat suficient de bine, vom disputa meciul cu Estonia pe acest stadion (n.r. Arena Națională). Vom pune biletele în vânzare începând de duminică. A trebuit să explicăm, la meciul cu Ungaria, ce înseamnă 1918, ce a însemnat scandarea "Afară cu ungurii din țară", apoi la meciul cu Turcia am avut o sesizare pentru crucea celtică. Am făcut apărarea în sensul că, în zona maramureșeană, crucea celtică este des folosită. Ne-au sancționat, plătim, mergem mai departe! E important că suporterii pot vedea meciul cu Estonia pe viu.", a declarat Mircea Sandu.

Preşedintele FRF a mai afirmat că speră din tot sufletul într-o calificare a echipei naţionale la Campionatul Mondial din Brazilia (2014).

"Sperăm din tot sufletul să mergem la baraj. Ar fi extraordinară o calificare la Campionatul Mondial, ceva ce nu am mai realizat din 1998. Mă așteptam la amenda aceasta mare. Am spus că vor fi sancțiuni mult mai drastice la următoarea abatere. Ne pot obliga să jucăm un meci la sute de kilometri de București.", a încheiat Mircea Sandu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑