Mutu, după cel mai bun meci la Petrolul: “Nu trebuie să demonstrez nimic, nimănui. Selecționerul decide!”



08 августа 2014

 

**VIDEO** Mutu, după cel mai bun meci la Petrolul: “Nu trebuie să demonstrez nimic, nimănui. Selecționerul decide!”

Adi Mutu a reușit joi seara cel mai bun joc în tricoul Petrolului, în victoria cu 4-1 de la Plzen, cu Viktoria (VEZI AICI VIDEO ȘI DETALII) prestația sa fiind încununată cu un gol fantastic și o pasă de gol de asemenea senzațională. Decarul ploieștenilor a declarat după meci că nu renunță la gândul de a fi chemat la echipa națională, dar selecționerul e cel care decide.

“Meritele sunt pentru toată echipa, băieții au jucat foarte bine și am făcut o primă repriză excelentă, în a doua am gestionat bine rezultatul. E o victorie importantă, frumoasă, nu ne așteptam la un asemenea scor, dar am venit aici să câștigăm.”, a spus Mutu, după jocul din Cheia, despre partida care a adus Petrolului calificarea în play-off-ul Europa League.

VEZI AICI PASA DE GOL A LUI MUTU, DIN MINUTUL 43

Veteranul în vârstă de 35 de ani a explicat apoi și evoluția sa încântătoare de pe Doosan Arena: “Trec printr-o perioadă bună, mă antrenez și tot ce fac este ca să ajung la o formă de genul ăsta. Sper să continui cât mai mult așa, să-mi ajut echipa să câștige, să aduc cât mai multe victorii importante. Prin aceste evoluții demonstrez tuturor că am o formă fizică bună, m-am antrenat, am făcut un cantonament bun, important, unde m-am antrenat bine și asta se vede pe teren.”

Autor al unui gol nu doar important pentru calificare, ci și foarte frumos, joi seara, Mutu a vorbit și despre reușita sa: “Pentru mine golul e important, oricum ar fi. Important e să atingă plasa, toți atacanții știu asta. Si un gol spectaculos dă culoare și încoronează o prestație bună.”

VEZI AICI GOLUL LUI MUTU DIN MINUTUL 38

Întrebat despre posibilitatea de a reveni la echipa națională, jucătorul care împarte cu Hagi recordul de goluri înscrise pentru prima reprezentativă a declarat: “Nu trebuie să demonstrez nimic, nimănui. Eu îmi fac treaba la Petrolul, avem selecționer care decide dacă mă cheamă sau nu. Dacă nu, continui să-mi fac treaba, dacă mă va chema, voi răspunde fericit la o convocare la echipa națională!”.



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑