Cehii laudă execuția lui Adi Mutu: “Golul lui a fost decisiv! Din acel moment totul a devenit foarte greu”



08 августа 2014

 

**VIDEO** Cehii laudă execuția lui Adi Mutu: “Golul lui a fost decisiv! Din acel moment totul a devenit foarte greu”

Adi Mutu a marcat joi seară unul dintre cele mai frumoase goluri din turul al treilea preliminar al Europa League, la Plzen, acolo unde Petrolul s-a impus cu scorul de 4-1 (VEZI AICI VIDEO ȘI DETALII) și s-a calificat în play-off-ul competiției. Cehii laudă execuția decarului ploieștean și o consideră decisivă.

Atât presa cehă cât și jucătorii de la Viktoria Plzen cred că reușita căpitanului Petrolului a clarificat soarta calificării. Sportovni Noviny a scris, în cronica meciului: “În minutul 38, mingea a ajuns la starul românilor, Mutu, care a surprins defensiva lui Plzen retrasă și experimentatul atacant n-a ezitat să trimită un șut tehnic, sub bară. În acel moment Viktoria trebuia să marcheze trei goluri, ceea ce era extrem de dificil.”

La rândul său fundașul stânga David Limbersky a declarat la finalul partidei de pe Doosan Arena: “După ce Mutu a marcat acel gol frumos de la distanță, totul a devenit foarte greu. E o mare dezamăgire, ei au avut cinci șuturi și au marcat patru goluri.”

Și antrenorul Viktoriei Plzen, Dusa Uhrin jr, a remarcat evoluția veteranului de 35 de ani de la Petrolul: "Cred că Mutu a fost decisiv în această dublă manșă, a marcat de două ori!"

Petrolul își va afla astăzi, de la ora 14:00, adversarul din play-off. Tragerea la sorți va fi transmisă în direct de Digi Sport 1 și de asemenea, live text, pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑