Florentin Matei a dat o pasă de gol la Volin, într-o partidă care a fost suspendată în minutul 88!



08 декабря 2014

**VIDEO** Florentin Matei a dat o pasă de gol la Volin, într-o partidă care a fost suspendată în minutul 88!

Românii fac legea în Ucraina. Și nu ne referim doar la Mircea Lucescu, multiplu campion cu Șahtior, ci la stranierii de la Volin Luțk, Eric Bicfalvi și Florentin Matei. Dacă Bicfalvi nu a mai marcat în weekend (26 de ani), a venit rândul lui Matei (21 de ani) să strălucească.

În partida de pe teren propriu cu Metalist Harkov, Volin a deschis scorul în minutul 33, după o fază lucrată aproape exclusiv de fotbalistul român. Acesta a preluat o minge în marginea careului, a pătruns decis, a fentat și a centrat perfect în fața porții, de unde a marcat Kobakhidze. Din păcate, oaspeţii aflați pe locul 7 au întors partida în repriza secundă, prin Edmar, în minutul 59, şi Jaja, din penalty, în minutul 69.

VIDEO CLICK AICI PENTRU PASA DE GOL DATĂ DE MATEI

Supărați din cauza rezultatului (1-2), fanii lui Volin, care speră în acest sezon la cupele europene, au invadat terenul de joc, fapt ce a dus la suspendarea partidei! Înaintea etapei, Volin era pe locul 6, cu 20 de puncte, la un punct distanță de Zoria Lugansk. Lider este Dinamo Kiev.

Volin era neînvinsă de 4 meciuri consecutive, dar sunt șanse mari să piardă partida cu Metalist la masa verde, caz în care "assist"-ul superb al lui Matei nu va mai conta în statistici. Matei a jucat 13 partide în acest sezon, în vreme ce Bicfalvi are 14 meciuri și 9 goluri.

VIDEO CLICK AICI PENTRU A VEDEA INCIDENTELE DE LA LUȚK

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑