Grozav, prezentat la Dinamo. "E o surpriză plăcută, sper să revin și la națională"



 

**VIDEO** Grozav, prezentat la Dinamo.

Dinamo l-a transferat liber de contract pe pe Gicu Grozav, care se întoarce după un an și jumătate de la Terek Grozny, unde a jucat doar 7 meciuri fără a marca vreun gol.

Ajuns la vârsta de 24 de ani, atacantul a ieșit din vederile selecționerilor în ultima vreme, neavând deloc meciuri în picioare. Ultima dată a jucat pe 23 martie 2013 și spune că a antrenorul a fost cel care nu a vrut să îl folosească la Terek.

Grozav este nepotul lui Cornel Țălnar, iar de la legătura lor de rudenie au plecat, în trecut, multe zvonuri cu privire la un transfer al lui Gicu la Dinamo. Acum, fotbalistul spune că nu a discutat despre mutarea sa cu unchiul său, dar crede că e o surpriză plăcută și speră că acest pas îl va ajuta și să revină la echipa națională.

"Mă simt bine și sunt bucuros că m-am întors în România. Sper să revin la o formă bună în cel mai scurt timp, pentru că acolo am avut o perioadă nu prea bună din punct de vedere sportiv. Nu am stat deoparte, m-am antrenat zi de zi. A fost decizia antrenorului să nu mă bage. Îmi pare rău am pierdut și naționala, dar sper că în cel mai scurt timp să revin și la prima reprezentativă.", a declarat Gicu Grozav, la prezentarea oficială de vineri.

"Nu cred că unchiul meu știe, nu am vorbit cu el. Nu știu dacă a aflat, dar eu personal nu am vorbit cu el despre venirea aici. E o surpriză plăcută că am ajuns aici. Unchiul meu fiind aici, tot timpul s-a speculat că o să semnez cu Dinamo. Până la urmă mă aflu aici.", a mai spus proaspătul dinamovist.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑