Galca - pe picior de plecare de la Espanyol. Echipa sa, la un punct de zona retrogradarii dupa 0-5 cu Real Sociedad - VIDEO



09 февраля 2016

Tehnicianul roman Costel Galca este pe picior de plecare de la Espanyol. Aseara echipa sa a suferit un nou esec dur. Formatia catalana a fost invinsa categoric cu 0 la 5, pe teren propriu. Espanyol este acum la un singur punct de zona retrogradarii.

 

Meci de cosmar pentru Espanyol, formatie antrenata de romanul Costel Galca. Aseara adversara sa, Real Sociedad s-a impus la scor, fiind ajutata de gafele apararii gazdelor. In minutul 8, era deja 2 la 0. Jonathas a deschis scorul, iar Vela a dublat avantajul oaspetilor.

 

Dupa cele doua lovituri incasate rapid, Espanyol nu a mai avut forta de a reactiona. La pauza, Galca a schimbat portarii, a iesit Arlauskis si a intrat Pau Lopez, dar chiar si asa seara groaznica a catalanilor a continuat. In primele 10 minute ale reprizei secunde, bascii au mai marcat de 2 ori. Oyarzabal si Diego Reyes au inscris primele lor goluri in Primera Division, iar Real Sociedad conducea cu un incredibil 4 la 0.

 

Asta insa nu a fost totul. In ultimul minut, Jonathas a facut dubla si a stabilit scorul final de 0 la 5. Pentru formatia catalana urmeaza duelul cu Valencia, iar in cazul unei noi infrangeri, poate fi ultimul meci pentru Costel Galca pe banca lui Espanyol.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑