Pîrvulescu: "Lemnaru și-a dorit foarte mult să revină la Universitatea" 



09 сентября 2014

 

**VIDEO** Pîrvulescu:

Valentin Lemnaru va juca din nou la Universitatea Cluj, după ce a bifat un singur meci în tricoul Stelei, meciul tur cu Aktobe (VIDEO AICI), din preliminariile UEFA Champions League.

ÎN DIRECT la Fotbal Club, pe Digi Sport 1, noul director sportiv al Universității, Eugen Pîrvulescu, a precizat că atacantul și-a dorit enorm să revină la echipa unde a avut cea mai bună perioadă, în sezonul trecut, în timp ce suporterii au trecut deja peste faptul că Lemnaru a acceptat să se transfere la Steaua.

"Lemnaru și-a dorit foarte mult să revină la U! Ne bucurăm pentru asta, la fel și fanii noștri. Am discutat cu oficialii Stelei și am ajuns la un acord, de luni Lemnaru este jucătorul nostru. Am cedat 31% din procentele unui jucător tânăr, Andreas Calcan, pe care l-am împrumutat la Râmnicu Vîlcea în acest sezon", a spus Pîrvulescu.

Cu 13 goluri în sezonul trecut al Ligii 1, Lemnaru nu a mai reușit să înscrie într-un meci oficial de pe 14 aprilie, atunci când a punctat de două ori în victoria Universității cu FC Botoșani, scor 2-1 (VIDEO AICI).

Oficialul Universității a mai punctat că noul antrenor al echipei, George Ogăraru, va fi prezentat oficial în cursul zilei de vineri, cel mai probabil.

"Sperăm să fie totul ok cu George Ogăraru și să facem lucruri bune împreună. Cred că vineri va fi prezentat, atunci poate să spună mai multe după o săptămână de pregătire, plus că a avut și amicalul cu Șahtior. Am vrut să-l prezentăm în ziua în care a avut conferința de presă Mircea Lucescu la Cluj, însă am renunțat la această idee", a mai declarat Pîrvulescu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑