Uruguay şi Ecuador se vor duela sâmbătă, la Quito, în preliminariile Campionatului Mondial



09 октября 2013

 

Naţionala de fotbal a Uruguayului este hotărâtă să ajungă la Campionatul Mondial de anul viitor din Brazilia. Selecţionata pregătită de Oscar Tabarez va juca sâmbătă împotriva Ecuadorului, într-o partidă care va conta pentru calificarea la turneul final de anul viitor.

Ecuador şi Uruguay se află la egalitate de puncte în grupa preliminară din America de Sud, însă prima este pe locul patru, având un golaveraj mai bun decât naţionala lui Tabarez, care este pe cinci. Partida dintre cele două reprezentative se va disputa sâmbătă la Quito, iar învingătoarea îşi va asigura un loc la Mondial în proporţie de 90 la sută.

Selecţionerul naţionalei Uruguay-ului, Oscar Tabarez, vrea să obţină a patra victorie consecutivă în aceste preliminarii şi a analizat foarte atent adversarul.

"Am urmărit ultimele două meciuri ale adversarului, cele cu Argentina şi Paraguay. Ecuador joacă în fiecare partidă în aceeaşi formulă, 4-4-2", a declarat selecţionerul Uruguay Oscar Tabarez.

Primele patru clasate din grupă merg direct la Mondialul din Brazilia, în timp ce echipa de pe locul cinci va fi nevoită să dispute barajul cu naţionala Iordaniei. Argentina este lider şi şi-a asigurat participarea la competiţia din 2014.

Columbia şi Chile ocupă locurile doi şi trei, în timp ce Peru, Bolivia şi Paraguay au pierdut orice şansă de a se califica la Mondial.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑