Se schimbă din nou patronii la Rapid! "Tratativele sunt avansate! Avem la dispoziţie 5 ani să luăm titlul"



 

></p><p><strong>Nicolae Manea</strong> a fost prezentat oficial ca noul preşedinte al Rapidului, într-o conferinţă de presă transmisă în direct pe Digi Sport 3. Noul oficial al alb-vişiniilor a afirmat că actualii patroni, Nicolae Cristescu şi Adrian Zamfir, sunt în negocieri pentru vânzarea clubului.</p><p><em><strong> a declarat Nicolae Manea.

Apoi, noul preşedinte al Rapidului a detaliat: "Revenind la ceea ce vă interesează, suntem în tratative destul de avansate cu acești oameni. Au trimis avocați, să vadă actele, să vadă ce cumpără. Sunt oameni serioși, meticuloși, care vor să facă treabă. Mi-au zis că dacă vor lua această echipă, avem la dispoziție cinci ani să luăm titlul. M-a bucurat asta, că nu au zis că vor lua peste noapte titlul. Cei cu care negociem sunt și români și străini. Au un reprezentant aici, român, pe care îl cunosc foarte bine, dar nu vă pot da numele lui. Dacă se va cumpăra clubul, el va fi președintele CA al Rapidului. Avem mai multe idei, trebuie schimbat ceva la echipă, de fapt trebuie schimbate multe. Sper să am sprijinul băieților care sunt la fel de interesați ca și mine să facem lucruri bune. Să mai căutăm oameni și afară, care să vină să investească, pentru a reveni pe linia de plutire.", a mai spus Nicolae Manea.

Oficialul grupării giuleştene s-a declarat încrezător că planul de reorganizare va fi aprobat şi că Rapidul va evolua din nou în primul eşalon din sezonul viitor.

"Jucătorii trebuie să înțeleagă că cel mai important pentru clubul nostru este să promovăm, pentru că altfel ar fi o tragedie. Acest plan de reorganizare cred că va fi aprobat. Eu așa zic. Eu, personal, nu pot face nimic fără acest administrator judiciar, o doamnă, pe care am cunoscut-o. Chiar dacă nu se pricepe la fotbal, a înțeles că fotbalul e altfel. Eu nu am drept de semnătură, dar voi lucra cu dânsa și îi voi explica ce trebuie să facem. Au fost aici, au luat toate actele, mi-a confirmat și dumneaei, se și cunoștea cu cei care au venit și au cerut actele și are speranțe că aceștia vor rezolva această problemă. A fost înainte de sărbători, dar vor reveni în aceste zile și cât mai repede vom rezolva problema asta.", a încheiat Nicolae Manea.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑