Bale a intrat în istoria La Liga după hattrick-ul cu La Coruna. Ce spune despre Zidane



 

**VIDEO** Bale a intrat în istoria La Liga după hattrick-ul cu La Coruna. Ce spune despre Zidane

VIDEO Real - La Coruna 5-0. La debutul lui Zidane pe banca lui Real, Gareth Bale a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, în victoria cu Deportivo La Coruna, scor 5-0. Galezul a izbutit un hattrick spectaculos, lămurind definitiv lucrurile la puțin timp după pauză.

La final, Bale a vorbit despre victoria de sâmbătă, la care a contribuit decisiv, după o perioadă în care nu s-a remarcat în mod special, cu Rafa Benitez antrenor, deși punctase inclusiv în etapa precedentă, când Real a terminat la egalitate cu Valencia, scor 2-2.

"Toată lumea știe ce fel de jucător a fost Zidane și nu cred că este vreun dubiu, va fi un antrenor la fel de bun. Eu am aceeași libertate și acum, cu Zidane, pe care am avut-o și cu Benitez.

Sunt foarte fericit pentru golurile marcate, dar cea mai importantă este victoria echipei, cele trei puncte. Au fost extrem de importante pentru noi", a spus Bale, care a devenit primul jucător britanic cu două hattrick-uri într-un sezon de la Liga.

VIDEO Real - Rayo Vallecano 10-2. Pe 20 decembrie, Bale a punctat de 4 ori cu Rayo, în cea mai clară victorie a Realului din acest sezon, 10-2.

Starul lui Real a fost entuziasmat de venirea la echipă a lui Zidane, dovadă că a și postat o fotografie sugestivă pe o reațea de socializare, din momentul în care "Zizou" l-a schimbat cu Jese Rodriguez, în minutul 74.

Amazing return to the Bernabeu following the New Year ⚽️⚽️⚽️ #halamadrid

A photo posted by Gareth Bale (@garethbale11) onJan 9, 2016 at 1:36pm PST

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑