Surpriză de proporţii la Campionatul European de Futsal. Kazahstanul a bătut Italia



010 февраля 2016

Deţinătoarea titlului, Italia a fost eliminată de Kazahstan, care se află la prima apariţie la un turneu final din cadrul Campionatului European de Futsal. Într-un alt meci, Rusia a învins Azerbaidjan cu 6-2. 

Campioana Europei în exerciţiu la fotbal în sală, Italia a încheiat faza grupelor cu maxim de victorii, zece goluri marcate şi niciunul încasat. Totuşi în sferturile de finală cu selecţionata Kazahstanului, Squadra Azzura a fost condusă la pauză cu 2-0 după reuşitele lui Leo şi Jamankulov.

În repriza secundă, kazahii şi-au continuat evoluţia bună şi nu le-au lăsat nicio şansă italienilor. Debutanta Campionatului European s-a impus cu 5-2, reuşind să producă şocul turneului final de la Belgrad.

În semifinale, Kazahstan se va duela cu Spania.

Într-un alt meci din sferturi, Rusia nu a avut milă de Azerbaidjan pe care a umilit-o cu 6-2. Ruşii conduceau la pauză cu 2-1, după golurile lui Abramov şi Romulo.

În partea a doua, Eder Lima a reuşit un hat-trick, în timp ce Abramov şi-a trecut în cont dubla. În semifinale, Rusia va întâlni gazda turneului final, Serbia.  

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑