Noul antrenor al echipei Milsami dictează regulile. MOTIVUL pentru care a dat afară cinci jucători



010 февраля 2016

Andrian Sosnovschi vrea să schimbe stilul de joc al echipei Milsami!

Noul antrenor al formaţiei din Orhei a data afară cinci jucători care nu se încadrează în noua schemă de joc. În schimb, Milsami a plecat în Turcia cu patru fotbalişti care ar putea semna cu campioana Moldovei.

Noul antrenor al echipei Milsami, Andrian Sosnovschi a confirmat plecarea a cinci jucători de la campioana Moldovei. Pe lângă Bud, de la echipa au plecat Valeriu Andronic, Alexandru Suvorov, Iulian Erhan şi brazilianul Jo. Sosnovschi a declarat că aceşti jucători nu fac parte din palnurile lui.

În schimb cu Milsami în cantonament în Turcia au plecat alţi trei jucători, care ar putea semna cu echipa din Orhei. Este vorba de Eugen Sidorenco, Adrian Caşcaval şi Nicolae Milinceanu.

Înainte de deplasarea din Turcia, Sosnovschi şi-a completat staff-ul tehnic. Pe lângă Serghei Dubrovin şi Vladimir Mura, tânărul tehnicianu va fi ajutat şi de fotstul fotbalist, Oleg Şişchin.

Totodată, fostul internaţional moldovean, Denis Zmeu a devenit noul preparator fizic, înlocuindu-l astfel pe tatăl său.

Milsami se va afla pe malul Mării Mediterane timp de trei săptămâni. Echipa fost cazată în oraşul Belek, într-un hotel cu o altă formaţie din Moldova Zarea Bălţi.

Jucătorii campioanei au aşteptat cu nerăbdare stagiul de pregatire din Turcia.

Milsami este a cinea echipă din Divizia Naţională care a plecat în cantonament peste hotare după Sheriff, Dacia ,Zimbru şi Zarea Bălţi.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑