Noul design al echipamentului de joc al naţionalei de fotbal, prezentat oficial (FOTOREPORT)



010 февраля 2016

La sediul Federaţiei de Fotbal a fost prezentat noul design al echipamentului de joc al naţionalei Moldovei. Noul echipament are culorile roșu, alb, dar și nuanțe de galben. Pe tricou sunt amplasate şi elemente tradiţionale.

"Mi s-a părut foarte foarte frumos, cu arnamente moldoveneşti, este destul de calitativ. Arată bine în price caz. Mie îmi place", a spus președintele FMF, Ion Testimițeanu.

Federaţia de fotbal urmează să aleagă dintre albastru, galben şi roşu culoarea de bază a echipamentului de joc al selecţionatei noastre.

"Noi încă nu avem echipamentul produs ca să-l vedem. După asta să hotărâm. Când să-l avem aici, după asta să vedem care este mai reuşit. Ele de fapt toate sunt reuşite, dar să vedem care arată mai bine", a mai spus Testimițeanu.

Concursul de elaborare a noului echipament de joc a început în luna decembrie a anului trecut. Fiecare doritor a avut posibilitatea să propună propriul model. Din cele 400 de variante de design oferite de suporteri au rămas doar 3.

În urma votului pe o reţea de socializare, câştigătorul a devenit modelul oferit de Eugeniu Borşevschi. El este designer de profesie şi a creat tipul echipamentului în timpul vacanţei de iarnă.

Câştigătorul concursului a primit un telefon mobil performant, abonament pentru toate meciurile oficiale ale naţionalei în sezonul 2016-2017 şi urmează să obţină primul echipament de joc de tip nou cu autografele fotbaliştilor.

"Culoarea mea preferată a fost roşie şi am ales-o acea din drapelul republicii. De asemenea am încercat să aduc ceva tipic moldovenesc pe echipamentul naţionalei", a spus designerul Eugeniu Borşevschi.

Noul echipament va fi cusut în Germania. Selecţionata Moldovei îl va purta în primul meci din preliminariile Campionatului Mondial din 2018 cu reprezentativa Ţării Galilor. Partida este programată pentru 5 septembrie şi va avea loc în deplasare.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑